siapalah saya dihati awak ?

 
 Assalamualaikum
hey semua . h0pefully semuanya sihat-2 hendaknya.

dah lama aku x update dekat bl0g aku ney . semuanya gara-2 kesibukan aku pasal sistem dekat tempat praktikal 2 ha . s0 , seriusly memang aku sangat-2 xde mase yang terluang nak update . tambah-2 sekarang ney masaalah peribadi aku semakin berat untuk aku lalui . nak dijadikan cerita , baru-2 ney aku ade masaalah dengan b0yfie aku sendiri . entah kenapa r benda ney semua berlaku dekat aku hanya dalam sekelip mata . 

bagi aku kasih sayang yang aku cube bagi dekat dye cukup untuk buad dye bahagia . tapy kenapa dye still nak buad aku sedey pasal pempuan laen . " awak , kenapa harus air mata saya mengalir sebab pempuan lain ? kenapa harus saya yang patut tanggung segala kesedihan ney . ye , memang saya dah maafkan awak walau macam mane p0n yang awak buad dekat saya . tapi hati saya yang terluka ney susah nak diubat dengan kata maaf . saya sedey sangat sebab kenapa awak pilih insan yang pernah lukakan hati awak untuk jadi teman berbual awak sekarang ? dulu awak penah cakap dye x penah buad awak bahagia , dye xpenah bagi sesuatu yang istimewa dan dye xpenah nak buad awak lebih dari segalanya . jadi sekarang kenapa mesti dye yang menjadi penyebab pergaduhan kita ?

*maapkan saya sebab x cukup sempurna untuk berikan kasih sayang yang secukupnya . tapi saya cuma nak awak tawu bahawa saya sangat-2 menyayangi awak dan saya nak awak tawu bahawa awak adalah segalanya bagi saya . sekian :'(
 
 No comments:

Post a Comment